Over mij


 

Mijn naam is May Verboogen. Geboren in 1963, getrouwd en moeder van 2 zonen. Naast mijn baan als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk (POH GGZ), heb ik mijn eigen praktijk Veerkracht Limburg. Zowel reguliere- als alternatieve geneeswijzen hebben me altijd geïnteresseerd en juist de verbinding tussen beiden. Ik geloof in de kracht en effectiviteit van de combinatie oosterse en westerse geneeskunde.

Om vorm te kunnen geven aan de verbinding tussen reguliere- en alternatieve geneeswijzen, heb ik tijdens mijn loopbaan als psychiatrisch verpleegkundige verschillende aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd, onder andere reiki, rouwverwerking, opleiding tot yoga docent, mindfulness trainer, natuurgeneeskunde, acupunctuur, voetreflexologie en stoelmasseur. 

Ik benader klachten vanuit een holistische visie. Dit betekent dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een verstoring of disbalans op lichamelijk, psychisch of geestelijk niveau heeft gevolgen voor de andere niveaus. Ze beïnvloeden elkaar en je kunt ze niet los van elkaar zien en behandelen.Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van je klachten, want herstel begint bij bewustwording.