Enkele ervaringen.

Reactie Marjo Daniels Stichting Meer Kleur en Kwaliteit:

Een geweldige ervaring yogalessen verzorgd door May Verboogen aan een groep migranten vrouwen van alle leeftijden. Na een aarzelde start zag je dat de groep steeds meer vertrouwen kreeg, hetgeen de ontspanning -waarvoor yoga bedoeld is- deed toenemen. De vrouwen konden na de yogalessen beter slapen en hadden minder last van spier en gewrichtsklachten. May heeft geweldig ingespeeld op de behoeften en mogelijkheden van de groep. Geen voorop vastgesteld plan, maar flexibel waar nodig.

Dank je wel May!

Groetjes, Marjo


Ik heb May ervaren als een volwaardige therapeut en coach. De behandelingen hebben mij veel inzichten, positiviteit en vrijheid gegeven. May is iemand met veel kennis en het hart op de juiste plaats. Ze werkt vanuit het hart en deze echtheid voel je in elke behandeling. Iedere keer kon ik naar buiten gaan met rust en meer kracht. Dat is de kracht van natuurgeneeskundige praktijk Veerkracht. Mensen terug naar hun kracht brengen door ze te coachen naar hun eigen oplossingen. Mooi om zulke mensen tegen te komen op je pad!

Elle 


Als partner van May heb ik de afgelopen jaren uiteraard vele 'proefbehandelingen' ondergaan. Ik stond sceptisch tegenover natuurgeneeskunde en blijf nog altijd kritisch. Ik heb echter vaak mogen ervaren dat ik me na een behandeling energieker en fitter voelde. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat ik na een aantal behandelingen van mijn knieproblemen af ben. Ik kan nu weer probleemloos en voluit squashen. Wonderbaarlijk!

Frank 


Zelf was ik nog nooit eerder in aanraking gekomen met energetische geneeskunde. Ik stond open voor wat er tijdens elke behandeling gebeurde, omdat het erg vertrouwd voelde bij May. Na elke behandeling merkte ik vooruitgang, ik voelde.voornamelijk de energie. Met hulp van May kreeg ik veel inzichten en vooral hoe ik meer rust in mezelf kon vinden. In mijn dagelijks leven merk ik nu, dat ik mijn rust kan bewaren ondanks de drukte.

Janine 


De behandelingen van May hebben mij enorm geholpen in de moeilijkste tijden van mijn leven. Ik kan het iedereen aanraden die te maken heeft met paniekaanvallen, hyperventilatie, angsten en depressies. Zij leert je echt om weer sterk te staan. Daarnaast is May een hartstikke lieve vrouw!

Tomas 


Ik ben op een heel speciale manier bij May terecht gekomen.Ik had een rugzak bagage op mijn rug hangen. Ik ben iemand die alle prikkels om me heen opvangt met als gevolg dat ik overloop en geen rekening houd met mezelf. Bij May heb ik een aantal behandelingen ondergaan en voel me nu rustiger en sta steviger in mijn schoenen. Ik leer steeds beter om mezelf af te schermen tegen negatieve energie om me heen en meer te genieten van alle positiviteit. Het is prettig om te weten dat wanneer het nodig is er iemand is die je weer kan verder helpen als het hoofd weer overloopt. Wanneer ik een behandeling heb gehad voel ik me altijd weer en heel ander mens. 

Het was ook prettig om eens deel te nemen aan de groepscursus. Hier ervaar je dat je veel dingen op de automatische piloot doet. Je wordt je bewust dat het ook heel anders kan. May is voor mij een bijzondere lieve vrouw!

Jolanda 


Na een vervelende stage ervaring heb ik me bij May aangemeld. Ik was op dat moment enorm gestrest, onzeker en mijn hoofd zat helemaal vol. De behandelingen gaven mij de mogelijkheid om dit steeds meer en steeds beter los te laten. Ik leerde anders naar situaties te kijken en milder te zijn voor mezelf. Dit bracht al snel rust in mijn hoofd en lichaam. De oefeningen die ik meekreeg waren toegankelijk en praktisch. Ik pas ze dan ook nog altijd toe. May, bedankt! 

Ilse